((ربيان مشوي))
جمبري من النوع الكبير..مع قشره
تتبيلة مكونة
من زيت الزيتون + ملح + شبت اخضر او جاف +الثوم المبشور + كمون قليل + ريحان جاف + عصير ليمون + اورجانو
اخلطيهم مع بعض ( راعى الملح بالنسبة للكمية)
اتركية حوالى نصف ساعة
ثم ابدئي بالشوي ع الفحم ...
![((ربيان مشوي)) Get-1-2008-7lwluk7r](https://2img.net/h/www.qatarp.com/files/104/get-1-2008-7lwluk7r.jpg)
![((ربيان مشوي)) Get-1-2008-mi8s0ad4](https://2img.net/h/www.qatarp.com/files/104/get-1-2008-mi8s0ad4.jpg)
![((ربيان مشوي)) Get-1-2008-8j03ll9y](https://2img.net/h/www.qatarp.com/files/104/get-1-2008-8j03ll9y.jpg)
![((ربيان مشوي)) Get-1-2008-d79kajv6](https://2img.net/h/www.qatarp.com/files/104/get-1-2008-d79kajv6.jpg)
بالهنا